Heb jij ook van de stemmetjes in je hoofd?

Herken jij je interne saboteur?

Gedachten als ik kan het niet, ik ben niet goed genoeg, het lukt me niet. Iedereen heeft hier wel last, zeker vrouwen met lipoedeem. Is dit herkenbaar? Lees dan vooral verder.

Bemoeial

Af en toe last hebben van negatieve gedachten is 1 ding, wanneer het overtuigingen worden is het totaal anders. Je bent er dan ook echt van overtuigd dat je iets niet kan. En hoe vaker je in zo’n situatie terecht komt hoe erger dit wordt. Het kan je letterlijk blokkeren waardoor je niet meer in actie kan komen. Je stelt dingen uit zegt: “dat doe ik later wel of volgende week ga ik beginnen”. De bemoeial noem ik hem ook wel eens.

Van het hoofd naar je hart

De interne saboteur leeft in het verleden en daardoor zit in je eigenlijk continue in je hoofd en leef je niet in het nu. Heel vervelend en vermoeiend.
Wat als ik je zeg : “Jij bent niet die saboteur”!
Die saboteur laat jou geloven dat jij dit bent. Het zijn je gedachten die het overnemen van je zelf. Wanneer je meer vanuit je hart gaat leven en je kleine stapjes kan gaan zetten, kan die saboteur verdwijnen.

Leven

Doorzelf de touwtjes in handen te nemen en de saboteur stap voor stap om te draaien naar een motivator, jij zelf dus krijg je je leven in eigen handen.


Wil je jouw interne saboteur de mond snoeren?


Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Lipoedeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Kopieren niet toegestaan!