Mijn verhaal

Wie is Ilse?

Al van jongs af aan was ik geobsedeerd door diëten. Wat ik allemaal wel niet geprobeerd heb! Bindweefselmassages, zwachtelen, zelfs liposuctie van mijn benen. Het resultaat was nooit blijvend.

Ik ging uiteindelijk op zoek op internet naar een manier om af te vallen dat me wél zou helpen. Ik vond niet veel, wel een artikel over lipoedeem waarin ik mijzelf helemaal herkende. Ik ging naar de huisarts en vele specialisten verder bleek dat ik lipolymfoedeem heb, een variant van lipoedeem waarbij zelfs de lymfvaten hun afvalstoffen en vocht niet goed kwijt kunnen.

Een dermatoloog stelde voor dat ik mijn voeding zou aanpassen. Via de Hormoonfactor werd ik op het juiste spoor gezet. Ik ben ermee aan de slag gegaan. Buiten het aanpassen van mijn voeding ging ik ook meer bewegen en niet meer maar anders sporten.

En toen ging het ineens allemaal goed? Nou nee, ik wilde dusdanig graag afvallen dat ik meteen mezelf uitputte met alle mogelijke sporten. Dit ging zo niet langer, ik heb hulp gezocht. Cognitieve therapie leerde mij dat ik mag zijn wie ik ben. De lipoedeem moest op een goede manier aangepakt worden, ik wilde ook wel graag van al die kleine maar vervelende kwaaltjes af.

Ik wilde meer weten over hormoonfactoren, ik ging de opleiding “Hormoonfactor trainer” volgen. Nu weet ik waarom zelf stuntelen met diëten en sporten niet helpt bij lipoedeem.

Inmiddels weet ik ook dat het begin van een goede gezondheid samenhangt met gezonde cellen. En dan vooral soepele cellen zodat er genoeg zuurstof, voedingsstoffen opgenomen kunnen worden en afvalstoffen uitgescheiden worden. Sinds ik hier mee aan de slag gegaan ben voel ik me nog energieker.

Doormiddel het testen van de vetzuren, die mede voor de soepelheid van je cellen zorgen voel ik me energieker omdat ik precies weet waar ik mijn lichaam mee kan ondersteunen. Ook kun je een klein stukje in de toekomst kijken doormiddel van een bloedsuikertest. Het meten van je vitamine D3 neem ik ook mee. Zo kan je zo optimaal mogelijk eventuele te korten aanvullen met supplementen en persoonlijke voeding.

Zoektocht besparen

Wil jij jezelf deze enorme zoektocht besparen? Ik kan je verder helpen. Ik heb nog steeds lipoedeem, maar ik kan er nu wel mee leven. Dat gun ik jou ook.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met +31624409408 of mail naar info@praktijk-evenwicht.nl

error: Kopieren niet toegestaan!