Recensies

Thea Stam – Nauw 09-05-2020

Contact gehad met Ilse via messenger. Ben goed voor- en ingelicht over wat te doen bij lipoedeem, goede voedings- en bewegingsadviezen gekregen.

Sharon Leijs 07-05-2020

In de corona tijd een video gesprek gevoerd met Ilse over lipoedeem. Ik wist niet was het was en dat het bestond, maar veel van mijn klachten kwamen overeen met wat Ilse schrijft over lipoedeem. Tijdens dit gesprek een hoop info ontvangen en tips waar ik direct mee aan de slag kan gaan. Ik vond het een zeer waardevol gesprek Ilse dank je wel daar voor

Kitty Melkstop – augustus 2019
Ik heb je begeleiding als kundig en betrokken ervaren. Een meerwaarde voor mij is dat je zelf ervaring hebt met lipoedeem en ook de worsteling kent van wel willen maar moeizaam kunnen afvallen. Het is dan echt zoeken naar hoe je lijf werkt en waar het goed op reageert.
Je hebt me geholpen met weer wat puntjes op de i te zetten op het gebied van goede voeding, precies op mij afgestemd.
Dankjewel!

Natasja van de Sande – juli 2018
Eindelijk een antwoord op een berg ‘vage klachten’. Medisch gezien de laatste tijd helemaal binnenste buiten gekeerd en schijnbaar (gelukkig) helemaal gezond. Mijn lichaam zegt echter iets anders. Ilse had na een uitgebreide anamnese wel een verklaring voor mijn klachten. En hoe simpel kan het zijn? Alle vermoedens die ik al jaren had werden (zonder dat zij het kon weten) bevestigd en verklaard.
Het zit niet tussen mijn oren, het is geen stress. Het is mijn lijf dat op bepaalde zaken anders reageert dan wenselijk is. Met een paar handige tips en wat aanpassingen in mijn voeding heb ik er vertrouwen in dat ik me snel weer helemaal goed zal voelen. Zeker de moeite waard dus!

Silvia Sentges – februari 2018
Ik ben zeer tevreden over jouw coaching. Dank je wel voor alles!

Ellen Foesenek-Hofmans – juni 2017
Erg fijn gesprek gehad met Ilse. Veel geleerd over voeding en vooral praktische tips gehad.
Ik voel me goed en ik heb minder last van opvliegers ook mijn huid is rustiger.