Wat is gepersonaliseerde voeding?

Hartsvorm gevuld met brocoli, paprika, appel, avocado, wortel, noten en zalm

Als samenleving hebben we nooit zoveel opties gehad in het leven. We hebben ook nooit eerder zo weinig tijd gehad. We hebben allemaal onze individuele verantwoordelijkheden op het gebied van werk, ouderschap en in relaties. Hetzelfde kan gezegd worden over onze gezondheid. Er zijn aanbevelingen waar we allemaal van kunnen profiteren, maar daar blijft het dan ook bij – als suggesties, niet als leidraad om naar te leven.

Met een overvloed aan voedingsopties en trends, manieren om te sporten en wellness-apparaten, hebben we alle kansen om een ​​gezond, tevreden leven te leiden. Belangrijk is om onderscheid te kunnen maken wat te omarmen… en wat te negeren.

Waarom opname van voedingsstoffen verschilt van mens tot mens

Gepersonaliseerde voeding schrijft aangepast voedingsadvies voor om de gezondheid te verbeteren, met een aangepaste dosering op basis van de specifieke behoeften van een persoon. Een gezin kan dezelfde drie maaltijden op een dag eten en toch anders reageren. We moeten rekening houden met genetica, eetgewoonten en voorkeuren, metabolisme, gewicht, welzijnsdoelen, beweging en eventuele kwalen. Door draagbare apparaten en apps hebben we kunnen zien dat we allemaal ons eigen pad bewandelen als het om gezondheid gaat – en hoe meer we weten, hoe beter onze besluitvorming is.

Nutrigenomics: hoe uw genen uw voeding beïnvloeden

Er bestaat geen ‘perfect’ dieet. Hoewel er zeker voedingssuggesties zijn die ons helpen beter te leven (zoals de mediterrane levensstijl), bestaat het ‘perfecte’ voedingspatroon niet. Dat is precies waar voeding optimaliseren om draait: het is toegesneden op het individu.

Wanneer we ons dit als cultuur realiseren, zullen we stoppen met het najagen van de volgende ‘beste’ belofte om ons te helpen onze fysieke doelen te bereiken.

We moeten onze aandacht richten op onze specifieke, unieke genetische samenstelling. Eén aanpak voor iedereen werkt niet. Dit is het moment om een ​​echte verandering in ons leven aan te brengen door gebruik te maken van gezondheidsproducten die behandelingen op maat bieden. Om de twijfels over gezond leven te beëindigen en onze eigen voedingsdeskundigen, trainers en cheerleaders te worden.

Voedingsreacties testen & optimalisering van voeding  

Naast de voeding kan de gepersonaliseerde voedingsaanpak ook worden toegepast voor vitamines en voedingssupplementen op maat. We gaan een spannend tijdperk in waarin het nog nooit zo eenvoudig was om beslissingen te nemen op basis van persoonlijke behoeften en levensstijldoelen.

95% van de mensen leeft met een lichaam dat uit balans is (te veel Omega-6 en te weinig Omega-3 essentiële vetzuren). Deze producten zijn bedoeld om het lichaam te harmoniseren en in balans te brengen, met 15 door de EFSA goedgekeurde gezondheidsvoordelen.

Echte verandering begint op celniveau. Diep binnenin je lichaam. Er bestaat geen vast sjabloon voor, alleen een gepersonaliseerde strategie. BalanceTest is een onafhankelijke droge bloedvlektest voor thuis die op nauwkeurige wijze het vetzuurprofiel van iemand bepaalt. BalanceOil+ is de daaropvolgende behandeling die binnen 120 dagen de Omega-6:3 verhouding op natuurlijke wijze aanpast.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Lipoedeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Kopieren niet toegestaan!