Schaam jij je voor je lipoedeem?

 

Schaam jij je voor je lipoedeem?

Ben je moe van het gevoel van schaamte en pijn door lipoedeem? Het is tijd om die last van je af te werpen en te leren hoe je weer controle kunt krijgen over je gezondheid en welzijn. Lipoedeem is geen reden om je te schamen – het is een medische aandoening die je niet alleen hoeft te dragen.

Wat is Lipoedeem?

Lipoedeem, een aandoening van verkeerde vetstapeling, kan een enorme impact hebben op je leven, van fysieke pijn tot emotioneel leed. Ik begrijp het, want ik ben er zelf doorheen gegaan. Jarenlang worstelde ik met schaamte, pijn en angst, en het leek alsof niets echt hielp.

 

Is dat het?

NEE!
Er is hoop. Na mijn eigen strijd heb ik geleerd hoe ik mijn lipoedeem kan accepteren, zodat ik goed kan omgaan met het lipoedeem. Nu wil ik jou helpen hetzelfde te doen. Geen enkel dieet heeft me echt geholpen, tot ik me richtte op een holistische benadering, gericht op hormoonbalans, voeding, training en stressmanagement en het omarmen van mezelf.

Als jij klaar bent om de controle over je leven terug te nemen, zodat jij je niet langer laat beperken door het lipoedeem, dan ben je hier op de juiste plek. Ik ga jou leren hoe je jezelf kunt accepteren en hoe je jouw pijn kunt verminderen door hormonaal in balans te zijn. Waardoor het lipoedeem niet meer op de voorgrond staat en jij een zelfverzekerd leven kan leiden.

Meer lezen klik hier

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Lipoedeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Kopieren niet toegestaan!