Herken je de olifantenbenen?

Herken je de olifanten benen?

Herken je de olifanten benen? Heb je last van benen en of armen die niet bij jouw lichaam passen, die jou onzeker maken en jou 24/7 pijn geven? 

Herken je de olifanten benen?

Ik zat vast in mijn lichaam. Kon bijna niets meer. Groeide letterlijk 1 kilo per maand. Voelde me erg ongelukkig, ik hield niet van mijzelf en vond mijn lichaam lelijk. Vooral mijn olifantenbenen.

Wanneer ik weer kleding moest gaan kopen omdat de kleding die ik had te klein werd, moest ik van tevoren al mijn moed verzamelen. Dat verschrikkelijke pashokje in en mijn lichaam zien. Iets ergers bestond er bijna niet. Niet meer kunnen wandelen in de natuur of met je kinderen te stoeien.

De angst alleen maar zwaarder te worden en helemaal niet meer te kunnen lopen, en daardoor in een rolstoel te komen geeft veel stress. 24/7 pijn hebben, dan raak je op den duur oververmoeid waardoor alles te veel wordt.

Ik nam mijn gezondheid in eigen hand

Doordat ik niet in die rolstoel terecht wilde komen ging ik opzoek naar een oplossing die mij het lichaam konden geven waarnaar ik zo wanhopig naar opzoek was. Die heb ik gevonden in een trainer hormoonfactor. De moeilijkheden waar ik tegenaan liep bespreekbaar te maken en daar anders mee om te gaan. Dit heeft er voor gezorgd dat ik het belangrijk vond om de voeding te gaan eten die mij past, zo te gaan sporten dat mijn lichaam sterker werd. En als laatste maar zeker niet onbelangrijk op een goede manier met de moeilijkheden die op je pad komen om te gaan. Ik begon ik me meer en gezien en gehoord te voelen. Ik kon weer leven!

Wat heeft dat mij  opgeleverd?

  • slanker lichaam

  • benen en armen die bij mijn lichaam passen

  • zelfverzekerder

  • makkelijker kleding kopen

  • kunnen doen waar ik blij van wordt

  • geen pijn

Door dat ik de voeding eet die mij past ben ik 35 kilo afvallen en heb ik het lichaam waar ik naar verlangde. Kan ik in de spiegel kijken en denken je mag er zijn. Het heeft ervoor gezorgd dat ik in mezelf ging geloven. Het anders sporten of trainen op mijn eigen kunnen, heeft er voor gezorgd dat ik veel beter in shape kwam. En niet vergeten het anders omgaan met problemen heeft mij veel sterker gemaakt. Want voor ieder probleem is een oplossing.

Deze gouden combinatie heeft er voor gezorgd dat ik vertrouwen heb in mijn eigen lichaam, voel me gezien, gehoord en het veel meer zelfvertrouwen. De relatie met mijn man en kinderen werd nog beter. Dit gun ik jou ook!

Mogen zijn wie je bent

Door jouw ervaring en struggles te delen, de voeding te eten die bij je past, te sporten/trainen waardoor je hormonaal beter in balans komen, ervaar je dat je degene kan en mag zijn die je bent. En dat is wat ik een ieder gun.

 

Welke eerste stap ga jij zetten?

Vraag mijn gratis e-book  aan ‘Ik dacht dat ik gewoon dik was’
Tweede ebook ‘Disbalans in de darmen bij lipoedeem’ Download hier

De coverfoto komt van de kalender Het Lipoedeemproject 2020.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Lipoedeem

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Kopieren niet toegestaan!