Tarieven

Praktijk Evenwicht wil graag transparant zijn over de tarieven die gehanteerd worden. Je kunt uit verschillende mogelijkheden kiezen. De uitleg vind je onder de betreffende pakketten.


In alle pakketten gaan we opzoek naar een levensstijl die bij jou past. En naar persoonlijke voeding op basis van testen en na gelang de uitslag ga je aan de slag met de supplementen. Het voordeel is dat je niet zo maar iets slikt en je slikt de goede hoeveelheid. Dit houd in dat er een vetzuren analyse, suikertest en een vitamine D3 test gedaan wordt. Je hebt dan een begin waarde en gaan werken aan naar een optimale waarde, zodat jij je beter gaat voelen. Je hoeft zelf niets te regelen ik zorg voor alles wat je nodig hebt. Deze testen kunnen zowel thuis als bij mij in de praktijk gedaan worden. de rede van de test is of je tekorten hebt op het gebied van vetzuren en vitamine d en hoe het met jouw suikerhuishouding gesteld is. Na 4 maanden wordt er weer een test gedaan(vetzuren en vitamine d), je zult zien dat je een veel betere uitslag krijgt. Het health protocol werkt namelijk altijd! Mocht het zo zijn dat je de supplementen niet nodig heb betaal je alleen de testen.

Kennismakingsgesprek

Wanneer er behoefte is bied ik de mogelijkheid van een  kennismakingsgesprek waarin ik je meer informatie geef wat
Praktijk Evenwicht voor jou kan betekenen. Het gesprek duurt ongeveer 30 minuten. Wordt eventueel verrekend met de aanschaf van een traject.
€37,–

Basis Traject

Wat krijg je in dit traject?

2 vetzurenanalyse testen + rapporten, 2 vitamine d3 testen +              rapporten (bij de start en na 4 maanden). En een HbA1c test
        (bloedsuikerspiegel)
Je krijgt voor 6 weken darmenpakket mee (is met bij betaling             ook te verkrijgen in vegan en capsule variant).
       Dit gaat jou helpen op weg naar een betere gezondheid.
       En daardoor  een stabieler lipoedeem.
6 weken vitamine D3
Anamnese(uitgebreide vragenlijst) en 3 consulten.

 € 467,-

Plus Traject

Wat krijg je in dit traject?

Je krijgt voor 3 maanden het darmenpakket
3 maanden vitamine D3
3 consulten. Waarvan 1 consult als bonus!

 € 607,-

Super Traject

Wat krijg je in dit traject?

Je krijgt voor 5 maanden het darmenpakket mee.   
5 maanden vitamine D3. Waarvan 2 pakjes als bonus!
5 consulten. Waarvan 2 consulten als bonus! 

€817,–

Wat houdt het darmenpakket in?

Stap 1: Evenwicht

De BalanceOil doet dit door een premium mix van oliën, afgeleid van kwalitatieve, natuurlijke visolie en extra vergine olijfolie van de eerste persing. Hoog in Omega-3 (EPA + DHA), olijfpolyfenolen en vitamine D3.

Polyfenolbescherming
Draagt bij aan een normale hart-, hersen- en immuun functieDraagt bij aan een normale Omega-6:3 balans

Stap 2: Herstel

Het verzorgen van de ‘goede’ bacteriën van het lichaam kan een diepgaande impact hebben op onze gezondheid. de probiotica is een zeer complex mengsel van 8 natuurlijke voedingsvezels, gecreëerd om de stofwisseling in de dikke darm te versnellen en de groei van gezonde bacteriën te ondersteunen.

Voedingsvezelmix
Ondersteuning van de darmfunctie
Vermindert pieken in de bloedsuikerspiegel na maaltijden

Stap 3: Versterken

Xtend is een geavanceerd immuun- en voedingssupplement dat een perfecte aanvulling vormt op BalanceOil en ZinoBiotic. Gemaakt ter ondersteuning van ons eigen immuunsysteem*, bevat het 23 essentiële vitaminen en mineralen, micro- en fytonutriënten en gezuiverde 1-3, 1-6 bèta-glucanen afkomstig van bakkersgist.

Ervaar het gevoel van meer energie
Verbetert uw bot- en gewrichtsfunctie
Draagt bij aan een normaal immuunsysteem

Betaling

Betaling vindt altijd vóóraf plaats. Bij afname van een pakket is termijnbetaling mogelijk. Administratiekosten 10%

Reiskosten

Kun je niet naar mij komen? Ik kom graag naar jou. Ik reken hiervoor € 0,37 p/km. Zoomconsulten behoren ook tot de mogelijk.

error: Kopieren niet toegestaan!