Is meten weten?

Vele vrouwen met lipoedeem gebruiken supplementen. Hoe weet je wat jij nodig hebt? En of de voeding die jij eet bijdraagt aan je gezondheid? En/of spelen er laaggradige ontstekingen mee? Het wordt steeds duidelijker dat laaggradige ontstekingen mee spelen bij lipoedeem.

Elk lichaam is anders. Er is niet één regel van toepassing als het om een goede gezondheid gaat. Jouw levensstijl, voeding en genetica zijn allemaal van invloed op uw algehele gezondheid.

Jouw behoeften variëren gedurende het hele jaar en tijdens verschillende levensfasen. Gepersonaliseerde voeding voorkomt onzekerheid over een goede levensstijl, omdat het jouw lichaam minder stress geeft. Waardoor jij in een krachtige, geïnformeerde positie komt om beslissingen te nemen over jouw blijvende gezondheid.

De Balance Test van het wereldwijde gezondheids- en welzijnsmerk Zinzino is een vertrouwelijke, anonieme en wetenschappelijk onderbouwde droge bloedvlektest die je gemakkelijk thuis kunt doen. Het is een eenvoudige en doeltreffende manier om op de hoogte te blijven van je essentiële vetten en de huidige Omega-6:3 verhouding. Zo kun je de behoefte aan voedingssupplementen hierop afstemmen. Test elke vier maanden opnieuw om jouw voor- en na-status te vergelijken, zo kun je de voortgang volgen en schriftelijk bewijs te krijgen dat de supplementen effect hebben op je lichaam.

Wat is de BalanceTest?

Dit is een uitgebreide bloedtest om jouw unieke vetzuurprofiel te bepalen. Het is een zinvolle manier om inzicht te krijgen in jouw huidige gezondheidssituatie en de impact van jouw levenskeuzes. De BalanceTest meet 11 vetzuren in het bloed, inclusief de essentiële Omega-3 niveaus en geeft zes verschillende gezondheidsmarkers, gebaseerd op jouw Omega-6:3 meting – om jouw gezondheid en voedingsbehoeften te volgen.

De test duurt slechts een paar minuten, de analyse wordt onafhankelijk uitgevoerd door een lab en de resultaten zijn binnen drie weken bekend. Naast vitale inzichten in de Omega-6:3 balans in het eetpatroon, onthult het rapport ook de Omega-3 index van jouw lichaam, de beschermingswaarde, de vloeibaarheid van de celmembraan en de mentale kracht. Je ontvangt gedetailleerde, individuele aanbevelingen over hoe je een betere balans in het leven kunt krijgen door dieet en lichaamsbeweging. Gebruik de testresultaten als een referentiepunt in jouw gezondheidsreis om je lichaam opnieuw in balans te brengen met hoogwaardige Omega voedingssupplement zoals BalanceOil+. Dit voedingssupplement heeft 18, door de EFSA goedgekeurde gezondheidsvoordelen, die bijdragen aan een normale werking van de hersenen, het hart en het immuunsysteem.

500 miljoen mensen nemen Omega-3 supplementen en Zinzino’s database van vetzuur gedroogde bloedvlekmonsters is een van de grootsten ter wereld. 97% van de mensen die de BalanceTest doen ontdekken Omega-6:3 verhoudingen die uit balans zijn, totdat ze BalanceOil+ gaan gebruiken.

Wat wordt er getest?

De BalanceTest geeft een nauwkeurige meting van 11 vetzuurniveaus in het bloed. Dit zijn Palmitinezuur (PA), Stearinezuur (SA), Oliezuur (OA), Linolzuur (LA), Alfa-linoleenzuur (ALA), Gamma-linoleenzuur (GLA), Dihomo Gamma-linoleenzuur (DHGLA), Arachidonzuur (AA), Eicosapentaeenzuur (EPA), Docosapentaeenzuur (DPA), Docosahexaeenzuur (DHA).

Hoe bereid je je voor op de BalanceTest?

Je kunt de BalanceTest overal en op elk tijdstip doen, ongeacht wanneer je gegeten hebt. Probeer het hertesten onder dezelfde omstandigheden te doen als de eerste keer. Dan heb je een betere vergelijking. Het duurt maar een paar minuten. En de instructies zijn gemakkelijk te volgen. Neem ze zorgvuldig door, van begin tot eind voordat je begint.

Is gissen missen of meten weten?

De uitslag

Na 10-21 dagen ontvang je een sms-bericht dat het vertrouwelijke bloedmonster is geanalyseerd en dat je op jouw profiel via zinzinotest.com kunt inloggen voor de resultaten.

Het testrapport bevat persoonlijke aanbevelingen en richtlijnen over hoe je de essentiële Omega-6:3 balans in jouw lichaam kunt herstellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Kopieren niet toegestaan!