Is gissen missen of meten weten?

Vele vrouwen met #lipoedeem gebruiken supplementen. Hoe weet je wat jij nodig hebt? En of de voeding die jij eet bijdraagt aan je gezondheid, en/of spelen er laaggradige ontstekingen mee?

Elk lichaam is anders. Er is niet slechts één regel van toepassing als het om een goede gezondheid gaat. Jouw levensstijl, voeding en genetica zijn allemaal van invloed op uw algehele gezondheid.

Jouw behoeften variëren gedurende het hele jaar en tijdens verschillende levensfasen. Gepersonaliseerde voeding voorkomt onzekerheid over een goede levensstijl, waardoor waardoor u in een krachtige, geïnformeerde positie komt om beslissingen te nemen over uw blijvende gezondheid.

De Balance Test van het wereldwijde gezondheids- en welzijnsmerk Zinzino, is een vertrouwelijke, anonieme en wetenschappelijk onderbouwde droge bloedvlektest die u gemakkelijk thuis kunt doen. Het is een eenvoudige en doeltreffende manier om op de hoogte te blijven van uw essentiële vetten en uw huidige Omega-6:3 verhouding, en u kunt zo uw behoefte aan voedingssupplementen daarop afstemmen. Test elke vier maanden opnieuw om uw voor- en na-status te vergelijken, uw voortgang te volgen en schriftelijk bewijs te krijgen dat de supplementen effect hebben op uw lichaam.

Wat is de BalanceTest?

Een uitgebreide bloedtest om jouw unieke vetzuurprofiel te bepalen, is een zinvolle manier om inzicht te krijgen in uw huidige gezondheidssituatie en de impact van uw levenskeuzes. De BalanceTest meet 11 vetzuren in het bloed, inclusief uw essentiële Omega-3 niveaus en geeft u zes verschillende gezondheidsmarkers, gebaseerd op uw Omega-6:3 meting – om uw gezondheid en voedingsbehoeften te volgen.

De test duurt slechts een paar minuten, de analyse wordt onafhankelijk uitgevoerd en uw resultaten zijn binnen drie weken bekend. Naast vitale inzichten in de Omega-6:3 balans in uw dieet, onthult het rapport ook de Omega-3 index van uw lichaam, de beschermingswaarde, de vloeibaarheid van het celmembraan en de mentale kracht. Je ontvangt gedetailleerde, individuele aanbevelingen over hoe u een betere balans in het leven kunt krijgen door dieet en lichaamsbeweging. Gebruik uw testresultaten als een referentiepunt in uw gezondheidsreis om uw lichaam opnieuw in balans te brengen met hoogwaardige Omega voedingssupplement zoals BalanceOil+. Dit voedingssupplement heeft 18, door de EFSA goedgekeurde gezondheidsvoordelen, die bijdragen aan een normale werking van de hersenen, het hart en het immuunsysteem.

500 miljoen mensen nemen Omega-3 supplementen en Zinzino’s database van vetzuur gedroogde bloedvlekmonsters is een van de grootsten ter wereld. 97% van de mensen die de BalanceTest doen ontdekken Omega-6:3 verhoudingen die uit balans zijn, totdat ze BalanceOil+ gaan gebruiken.

Wat wordt er getest?

De BalanceTest geeft u een nauwkeurige meting van 11 vetzuurniveaus in uw bloed. Dit zijn Palmitinezuur (PA), Stearinezuur (SA), Oliezuur (OA), Linolzuur (LA), Alfa-linoleenzuur (ALA), Gamma-linoleenzuur (GLA), Dihomo Gamma-linoleenzuur (DHGLA), Arachidonzuur (AA), Eicosapentaeenzuur (EPA), Docosapentaeenzuur (DPA), Docosahexaeenzuur (DHA).

Hoe bereidt je je voor op de BalanceTest?

Je kunt de BalanceTest overal en op elk moment doen, je hoeft namelijk niet te vasten. Probeer het hertesten onder dezelfde omstandigheden te doen als de eerste keer, voor optimaal resultaat. Het duurt maar een paar minuten om de test te doen en de instructies zijn intuïtief en gemakkelijk te volgen. Neem ze zorgvuldig door, van begin tot eind voordat je begint.

Kies een tijdstip dat het meest geschikt is om de BalanceTest te doen. Was jouw handen en maak één van je vingertoppen goed schoon met het bijgevoegde alcoholdoekje. Prik met het lancet in je vinger en druppel wat bloed op een vloeipapiertje. Laat de bloedvlekken 10 minuten aan de lucht drogen voordat je de monsterkaart sluit. Maak een foto van jouw unieke Test ID code en registreer deze anoniem online, voordat je jouw monster opstuurt. Ga voor meer informatie over Zinzino’s Omega-3 bloedtestkit naar zinzinotest.com.

Inzicht in uw resultaten

Na 10-21 dagen ontvang je een sms-bericht dat uw vertrouwelijke bloedmonster is geanalyseerd en dat u op uw profiel via zinzinotest.com kunt inloggen voor de resultaten. Jouw metingen worden weergegeven in een gemakkelijk te begrijpen overzicht, met grafieken, percentages en kleurcodering. Vergeet niet dat onze gezondheid niet stilstaat en dat u de test na 120 dagen, de tijd die onze bloedcellen nodig hebben om te regenereren, opnieuw moet doen om op de hoogte te blijven van je huidige gezondheid.

Het testrapport bevat persoonlijke aanbevelingen en richtlijnen over hoe je de essentiële Omega-6:3 balans in jouw lichaam kunt herstellen om jouw gezondheidsreis te versterken, inclusief specifiek voedingsadvies zoals het verhogen van de inname van voedingsmiddelen met Omega-3 en het verminderen van Omega-6 vetten. Gebruik de voedingsadviezen als leidraad bij jouw voedingskeuzes, naast je dagelijkse inname van BalanceOil+.

Wat is de VitaminD Test?

De VitaminD Test is een andere droge bloedvlektest in het wetenschappelijke en persoonlijke testaanbod van Zinzino om thuis te gebruiken. Hiermee kun je jouw vitamine D-niveaus het hele jaar door controleren en bepalen of je voedingssupplementen nodig hebt om jouw vitale vitamine D-niveaus te verbeteren.

Uw persoonlijke vitamine D-status verandert voortdurend, samen met levensstijl en seizoensgebonden omstandigheden. Test jouw niveaus om de vier maanden, vooral als je in een kouder gebied met langdurende winters woont. Met de Vitamine D-test kun je gemakkelijk jouw optimale niveau behouden.

Wat wordt er getest?

De vitamine D bloedvlektest registreert de vitamine D-niveaus in jouw lichaam uit voeding, supplementen en huidsynthese, om te bepalen of jouw niveaus te hoog, precies goed of te laag zijn. Er zijn verschillende manieren om de vitamine D-niveaus te bepalen, maar de meest nauwkeurige methode is een 25-hydroxyvitamine D-test. Het meet de hoeveelheid 25(OH)D, ook wel calcidiol genoemd, in jouw bloed. Vitamine D moet verschillende transformatieprocessen doorlopen voordat jouw lichaam het kan gebruiken en calcidiol is de eerste vorm waarin jouw lichaam vitamine D omzet wanneer het in de lever komt.

Waarom heb ik de test nodig?

Wereldwijd hebben naar schatting meer dan een miljard mensen een tekort aan vitamine D*. Deze voedingsstof draagt bij tot een normaal immuunsysteem, botten, gewrichten, spieren en tanden. Met tot 80% van onze vitamine D-opname door de zon, is het belangrijk om te overwegen hoeveel tijd je buitenshuis doorbrengt, aangezien de zon een natuurlijke bron van vitamine D is. Jouw levensstijl, leeftijd, kleding, zonnebrandroutine, huidtype en zelfs waar je woont, kan het vermogen van jouw lichaam om vitamine D uit de zon te produceren, in gevaar brengen.

Tijdens de wintermaanden, wanneer ons lichaam niet in staat is vitamine D uit de zon aan te maken, zijn we aangewezen op voeding of supplementen om ons niveau op peil te houden. Net als het vetzuurprofiel is onze vitamine D-behoefte uniek. Vitamine D-tests maken het gemakkelijk om uw status te controleren en deze op natuurlijke wijze aan te passen met behulp van ZinoShine+ – een natuurlijk voedingssupplement dat veganistische vitamine D3 in zijn meest bioactieve vorm combineert met in het wild geoogste korstmossen en een breedspectrummagnesium.

Hoe kunt u zich voorbereiden op de VitaminD Test?

U hoeft niets speciaals te doen om jouw vitaminD test voor thuisgebruik voor te bereiden. U hoeft niet te vasten. Er zijn gemakkelijk te volgen instructies in de kit die je door de eenvoudige stappen leiden om jouw test in een paar minuten te voltooien. Dit omvat het maken van een foto van uw unieke testcode-ID, het wassen van uw handen, het stimuleren van de bloedstroom door beweging en het inbrengen van het lancet in een vingertop. Vul de cirkels op het vloeipapier met bloeddruppels en laat de monsterkaart ten minste 10 minuten drogen.

Lees de volledige gebruiksaanwijzing voordat je de VitaminD Test kit gebruikt. Voor meer informatie, ga naar zinzinotest.com.

*Bron: een empirisch onderbouwd klinisch onderzoek gepubliceerd in het New England Journal of Medicine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error: Kopieren niet toegestaan!